Meistä

Botament -

Luottamusbrändi uudella ilmeellä

Botament-brändi tarkoittaa tiivistä ja luottamuksellista yhteistyötä käsityöläisten ja kauppiaiden kanssa. Tämän lupauksen lunastamiseksi keskeinen lausuntomme ”Luottamuksella” on kokonaisvaltaisen filosofiamme ilmaus.

Palvelemme asiakkaitamme ja turvaamme tulevaisuuden luomme rakentamiseen todellista arvoa. Noudatamme näitä ohjeita brändissämme, päivittäisessä työssämme ja läheisessä suhteestamme kumppaneihimme.

33

VUOTTA

Kokea

fgAsset 3

LUOTTAMASSA

MC Bauchemie Groupin yrityksenä toimitamme tuotteita ja tuotejärjestelmiä uudisrakennuksiin ja korjausrakennuksiin. Innovatiivisesta rakennusten vedeneristyksestä klassiseen lattiatekniikkaan ja laajaan valikoimaan laatoitustuotteita kosteiden tilojen turvallisiin järjestelmiin – Botament on yli 30 vuoden ajan tarjonnut kattavan yhdistelmän todellisia ongelmaratkaisuja, joka on alalla ainutlaatuinen. Ammattikaupan lisäksi asiakasryhmiämme ovat erikoiskauppa, arkkitehdit ja suunnittelijat sekä yksityiset ja julkiset rakentajat.

Viime vuosina olemme tulleet yhä enemmän tietoisiksi siitä, että työntekijämme vaikuttavat asiaan. Botamentilla työskentely ei ole hänelle pelkkää työtä. Se on intohimo, johon jokainen työntekijä panee sydämensä ja sielunsa. Ja juuri tämän tunteen haluamme välittää ulkomaailmalle. Koska se on luottamuksellisen yhteistyön kulmakivi.

Väitteemme ”luottamuksella” ei ole vain iskulause, se on kokonaisvaltaisen filosofian ilmaus.

Yksi suurimmista tunnusmerkeistämme on tiivis ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaan kanssa. Botamentilla ei ole tuotetta, jota ei olisi kehitetty yhdessä sen parissa työskentelevien ihmisten kanssa. Tätä varten luotamme johdonmukaisesti vaihtoon rakennusmateriaalikaupan ja rakennustyömaan ammattilaisten kanssa. Haluamme tukea asiakkaitamme neuvoilla ja toimilla – kaikissa ongelmissa – suoraan paikan päällä. Pyrimme henkilökohtaiseen vuoropuheluun asiakkaidemme kanssa.

Koska dialogi luo luottamusta ja luottamus on kielemme.

Häntä varten. Maailmanlaajuinen.

Emme jätä tuotevalikoimamme ympäristöystävällisyyttä sattuman varaan. Uutta reseptiä kehitettäessä valitsemme raaka-aineet ja komponentit, jotka vähentävät tai poistavat kokonaan terveydelle ilmeisen vaarallisia tai ihmisille ja ympäristölle aiheutuvia päästöjä.

Seuraamme tätä polkua kohti ympäristöystävällistä ja resursseja säästävää tuotantoa.

Innovaatioita lisäarvolla

Botamentilla olemme jatkuvasti liikkeellä ja pyrimme aina menestymään innovoimalla. Edellytykset tälle ovat jo olemassa! Koska meillä on kaikki saman katon alta: laboratorio, sovellustekniikka ja tuotteiden valmistus – kaikki tämä tapahtuu omissa tiloissamme. Meille innovatiivisuus tarkoittaa myös lisäarvon luomista asiakkaalle innovaatioidemme kautta.

fgAsset 3

Tuotantopaikkamme

MC-Bauchemien sisaryrityksenä, jolla on 50 vuoden kokemus tieteellisten pakkausten alalta, meillä on nyt kuusi tuotantolaitosta Euroopassa ja myymme menestyksekkäästi kemian tuotejärjestelmiämme kaikkialla Euroopassa.

Botament valmistaa rakennuskemikaaleja ja järjestelmäratkaisuja seuraaville alueille:

Laattojen asennus
Märkätilojen ratkaisut
rakenteellinen vedeneristys
komponenttien kunnostus
Laasti ja lisäaineet
Lattiatekniikka
pinnan suojaus
Muotti
Luova

Tuotteemme valmistetaan kuudessa eri tuotantolaitoksessa Euroopassa. Kuuden toimipisteemme ulkopuolella tuotteita markkinoi emoyhtiömme MC Bauchemie.

Saksa, Bottrop
Saksa, Esslingen
Puola, Sroda Wlkp.
Unkari, Tótvázsony-Kövesgyur
Ukraina, Berezan
Romania, Darmanesti