Tämä merkintä koskee myös http://feuchtraumloesung.de ja https://reaktivabdicht.de ja rundumfliese.de

Tämä verkkosivusto tarjoaa tietoja (TMG § 5:n mukaiset tiedot):

Botament GmbH

Osoitteessa Kruppwald 1
46238 Bottrop

Puhelin 02041 / 101-90
Faksi 02041 / 101-987

Edustaja:

HRB 32660, Essenin piirituomioistuin
Toimitusjohtaja: Roland Schepers

Ottaa yhteyttä:

Puhelin: 02041 / 101-90
Faksi: 02041 / 101-987
Sähköposti: info(at)botament.de

Rekisteröityminen:

Oikeudellinen muoto: GmbH
Kotipaikka: 45133 Essen
HRB: 32660 – Essenin piirituomioistuin

Arvonlisävero:

Myyntiverolain §27 a mukainen liikevaihtoverotunnus:
DE 15 40 40 064

Toimituksellinen vastuu:

Miriam töissä

Osoitteessa Kruppwald 1
46238 Bottrop

Sähköposti: miriam.werk@botament.de

riidanratkaisu

Emme ole halukkaita tai velvollisia osallistumaan mihinkään riitojenratkaisumenettelyyn

osallistua kuluttajavälityslautakuntaan.

Vastuu sisällöstä

Palveluntarjoajana olemme § 7 Abs.1 mukaisesti TMG vastaa omasta sisällöstään näillä sivuilla yleisten lakien mukaisesti. TMG:n pykälien 8-10 mukaan meillä palveluntarjoajana ei kuitenkaan ole velvollisuutta valvoa välitettyjä tai tallennettuja kolmannen osapuolen tietoja tai tutkia olosuhteita, jotka viittaavat laittomaan toimintaan. Yleisten lakien mukaiset velvollisuudet poistaa tai estää tietojen käyttö säilyvät ennallaan. Vastuu tältä osin on kuitenkin mahdollinen vasta siitä hetkestä lähtien, jolloin tiedetään tietystä lainrikkomuksesta. Heti kun saamme tietoomme lain rikkomuksista, poistamme tämän sisällön välittömästi.

Olemme koonneet verkkosivumme huolellisesti. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki tiedot ovat oikein ja täydellisiä.

Verkkosivustoillamme tarjoama tieto on ymmärrettävä vain yleiseksi Botamentin tiedoksi. Ne eivät korvaa ammattiapua, eivätkä ne toimi tuoteneuvona tai ohjeena Botament-tuotteiden käyttöön tai käsittelyyn.

Tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa erityiskysymyksissä pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä tämän verkkosivuston kautta tai ottamaan yhteyttä suoraan johonkin palvelukeskuksestamme.

Emme ota vastuuta suorista tai epäsuorista vioista tai vahingoista, jotka johtuvat näiden tietojen käytöstä.

Tämän sivuston tietoja tarkistetaan jatkuvasti ja ne voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Tästä ei myöskään seuraa vastuuta.

Vastuu linkeistä

Tarjouksemme sisältää linkkejä ulkoisille kolmansien osapuolien verkkosivustoille, joiden sisältöön meillä ei ole vaikutusta. Siksi emme voi ottaa vastuuta tästä ulkoisesta sisällöstä. Sivujen toimittaja tai ylläpitäjä on aina vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkitetyt sivut tarkastettiin linkittämisen yhteydessä mahdollisten lakirikkomusten varalta. Laiton sisältö ei ollut tunnistettavissa linkityksen aikaan. Linkitettyjen sivujen sisällön jatkuva valvonta ei kuitenkaan ole järkevää ilman konkreettista näyttöä rikkomisesta. Heti kun saamme tietoomme lakirikkomuksista, poistamme tällaiset linkit välittömästi.

tekijänoikeus

Sivuston ylläpitäjien luoma sisältö ja teokset näillä sivuilla ovat Saksan tekijänoikeuslain alaisia. Monistaminen, muokkaaminen, levittäminen ja kaikenlainen tekijänoikeuden rajojen ulkopuolella tapahtuva hyödyntäminen edellyttää kyseisen tekijän tai tekijän kirjallista suostumusta. Tämän sivuston lataukset ja kopiot ovat sallittuja vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Siltä osin kuin tämän sivuston sisältö ei ole operaattorin luoma, kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia noudatetaan. Erityisesti kolmansien osapuolien sisältö on merkitty sellaiseksi. Jos saat kuitenkin tietää tekijänoikeusloukkauksesta, pyydämme sinua ilmoittamaan meille. Heti kun saamme tietoomme lain rikkomuksista, poistamme tällaisen sisällön välittömästi.