Ura

Ura

Aloita urasi Botamentilla.

Osana MC-Bauchemie-konsernia Botament kehittää, valmistaa ja myy ammattikäsityöläisille kaikkialla Euroopassa laatta-, lattiakerros- ja rakennusmateriaalikaupan kautta. Teemme sen menestyksellä. Etsimme ihmisiä, joilla on ideoita ja intohimoa.

Henkilöstömme osaaminen ja sitoutuminen ovat suurin voimavaramme. Nopeasti kasvavana, menestyvänä, perheomisteisena rakennuskemikaaliyrityksenä etsimme jatkuvasti ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita ja avoimia uusille asioille, jotka uskaltavat ajatella laatikon ulkopuolella, jotka ovat erittäin motivoituneita ja riippumattomia. jatkaa Botament-brändin kehittämistä yhdessä kanssamme tuo onnistuneen kurssin.

Saksassa tai ulkomailla, olipa kyseessä nuoria ammattilaisia ​​tai kokeneita ammattilaisia: Tarjoamme työntekijöillemme jännittäviä haasteita ja mahdollisuuksia sekä positiivisen ja kollegiaalisen työilmapiirin.

Jos olet kiinnostunut pitkän aikavälin uranäkymistä, lähetä yksityiskohtaiset hakuasiakirjasi (saatekirje, ansioluettelo, todistukset) palkka-odotuksineen ja mahdollisimman varhaisimman aloituspäivän kera osoitteeseen:

Botament   GmbH

Osoitteessa Kruppwald 1
46238 Bottrop
karriere@botament.de 

Ura

Avoimet työpaikat

Meillä ei tällä hetkellä ole vapaita työpaikkoja.