Ura

Ura

Aloita urasi Botamentissa.

Somen del af MC-Bauchemie-koncernen udvikler, tuottaja ja jakelija Botament systembyggematerialer ammattilaisille Euroopassa flise-, gulvbelægnings- ja Buildingmaterialehandelnin kautta. Teemme sen menestyksellä. Vi nahkaa folkin perässä ideoilla ja intohimolla.

Henkilöstömme osaaminen ja sitoutuminen on suurin voimavaramme. Nopeasti kasvavana, menestyvänä perheomisteisena rakennuskemikaaliyrityksenä etsimme jatkuvasti uusia asioista kiinnostuneita ja avoimia ihmisiä, jotka uskaltavat ajatella laatikon ulkopuolelta, jotka ovat erittäin motivoituneita ja joilla on korkea riippumattomuus. , ja jotka yhdessä kanssamme jatkavat Botament-brändin asettamista menestyksekkäälle kurssille.

Olitpa sitten kotimaassa tai ulkomailla, oletko aloittelija tai kokenut ammattilainen: tarjoamme työntekijöillemme jännittäviä haasteita ja mahdollisuuksia sekä positiivisen ja kollegiaalisen työilmapiirin.

Jos olet kiinnostunut pitkän aikavälin ammatillisesta näkökulmasta, lähetä hakemusasiakirjasi (saatekirje, CV, referenssit) palkkatoivomuksineen ja mahdollisimman varhaisin aloituspäivämääräsi osoitteeseen:

BOTAMENT GmbH

Osoitteessa Kruppwald 1
46238 Bottrop
karriere@botament.de

Ura

Avoimet työpaikat

Meillä ei tällä hetkellä ole vapaita työpaikkoja.