Gumpinger Villa, laattakemia

KUVAUSTIEDOT

Suuresta huvilasta tulee vaikuttava hyvinvoinnin keidas

25 000 asukkaan Horbin kaupunki, jolla on yksi Saksan kauneimmista kaupunkisiluetteista, sijaitsee Schwarzwaldin ja Swabian Juran välissä Neckarin yläosassa.
Vanhojen ristikkorakenteisten talojen ja kaupungin linnoitusten porttien ja tornien väliin Gumpinger GmbH on perustanut liikkeen erikoistiloineen. Gabriela ja Jürgen Gumpinger eivät kuitenkaan halunneet jäädä kauniiseen kaupunkiin liikeasioissa. Pariskunta asettui myös yksityisesti Horb an Neckariin.

Kesäkuussa 2017 he aloittivat muutos- ja kunnostustyöt talossa, joka on rakennettu noin 1997. Tänä vuonna huvilan sisäseinät maalattiin (640 m² asuintilaa). Vuonna 2018 seurasi myös kiinteistössä sijaitsevan yhtiön alaosan ulkoalueen peruskorjaus. Lisäksi rakennettiin terassi. Uima-altaan peruskorjaus ja muutos tehtiin vuotta myöhemmin. Ja lopputuloksesta on todella syytä olla ylpeä: jokaisesta neliömetristä täällä on tullut yksittäinen hyvinvoinnin keidas!

Vuodesta 2020 alkaen laatoitustyöt voisi vihdoin alkaa eteisessä, vierashuoneessa ja osassa kellarikäytävää. Kenkähuone, eteinen sekä olohuone ja ruokasali tulevat perässä alkuvuodesta 2021. Tätä varten vanhat lattialaatat poistettiin ensin suurimmasta osasta taloa ja pohja pohjustettiin Botament D1 Speedillä. Tämän pohjamaalin huipputeknisen nopeusjärjestelmän ansiosta laattojen levitys oli mahdollista aloittaa jo 30 – 45 minuutin kuluttua. Tähän käytettiin Premium Flex -liimoja Botament M21 HP ja Botament M21 HP Speed. Nopeasti vaikuttavan M21 HP Speed ​​-liiman ansiosta saavutettiin jopa reaaliaikainen etu: vaikka M21 HP Speedillä on pitkä käsittelyaika, noin 45 minuuttia, laatat voitiin kävellä ja saumata kokonaan noin 2 tunnin kuluttua!

Mutta huvilan kunnostusta ja kunnostusta jatketaan myös tulevina vuosina: kylpyhuone, vieras-wc, pukuhuone ja makuuhuone seuraavat vuonna 2021. Yläkerran laajennus on suunniteltu vuodelle 2022. Haluamme kiittää Gabriela ja Jürgen Gumpingeria hienosta projektista ja vaikuttavista kuvista! Odotamme innolla voidessamme tarjota sinulle ammatillista tukea uusien muutostoimenpiteiden aikana.