Hotel of the Valk, Venezuela

KUVAUSTIEDOT

Plaza Beach & Dive Resort Bonaire - paikka yöpyä keskellä paratiisia.

Bonaire – Alankomaiden pieni, niin kutsuttu erityinen yhteisö, sijaitsee aivan Venezuelan rannikolla Etelä-Karibialla. Paratiisiallisten rantojen, edessäsi olevan kirkkaan sinisen meren ja kuuluisan Washington-Slagbaain kansallispuiston lisäksi Bonaire tarjoaa myös ensiluokkaisia ​​hotelleja, jotka tekevät oleskelusta 20 000 asukkaan saarella erityisen.

Yksi näistä hotelleista, hollantilaiseen van der Valk -konserniin kuuluva Plaza Beach & Dive Resort, saatettiin uusimpien standardien mukaisiksi ja uusittiin hiljattain vierailijoita varten vuosina 2019-2020. Omistaja Vincent van der Valkin ja Botamentin pohjoisen myyntipäällikön Jack Geenenin pitkäaikaisen ystävyyden ansiosta kävi nopeasti selväksi, että Botamentin laadukkaita tuotteita käytetään hotellin kunnostukseen.

Osana remonttia uusittiin hotellin kylpyhuoneet, sisäänkäynti ja ulkoaltaat.
Laatoituksen oikean pohjan luomiseksi vanha lattia uusittiin ensin Botament M200 -multilaastilla.

Laadukkaiden seinä- ja lattialaattojen levittämiseen käytettiin joustavaa ohutkerrosliimaa Botament M21 Classic. Tämä sopii täydellisesti lähes kaikkien keraamisten seinä- ja lattiapäällysteiden asennukseen.
M21 Classicilla ei liimattu vain sisäänkäynnin ja kylpyhuoneiden laatat, vaan myös allasalueen laatat, jotka pidettiin kauttaaltaan beigeinä. Laattojen saumaukseen käytettiin Botament Multifuge Fine Speed ​​-väriä hopeanharmaana. Korkean teknologian nopeusteknologian ansiosta laatat voidaan pestä nopeasti erittäin lyhyen ajan kuluttua, joten nopea rakentamisen edistyminen oli taattu!
Multifuge Diamondia käytettiin uima-altaan ja wellness-alueen injektointiin.

Se oli hieno projekti upealla lopputuloksella! Kiitos hyvästä yhteistyöstä, odotamme jo innolla uusia projekteja van der Valk Groupin kanssa!