Hotelli Füssen, laattakemia

KUVAUSTIEDOT

Hotelli Fussen

Hotel Füssen avattiin uudelleen maaliskuussa 2018 Füssenin romanttisessa vanhassa kaupungissa, joka on pieni kaupunki lähellä Neuschwansteinia Allgäussa.
Siellä, missä kaupungintalo aikoinaan sijaitsi vuosina 1839-1909, Hotel Füssen, jossa on 25 huonetta ja suuri ruokasali, rakennettiin laajan remontin jälkeen.
Tilattu rakennusyhtiö Gebrüder Akcay luotti muutostöissä Botamentin laadukkaisiin tuotteisiin.
Tuotteet M200-multilaasti, AE-tiivistys- ja irrotuskalvo, M21 HP Premium Flex -liima, M29 HP Premium Flex -lattialiima ja Multifuge Diamond seurasivat koko muutosta.

Laatoituksen siistipohjan luomiseksi vanha puulattia uusittiin ensin Botament M 200 -multilaastilla.
Koska koko hotellissa ei hygieniasyistä ja allergiaystävällisistä syistä käytetty kokolattiamattoa, laadukkaat lattialaatat levitettiin Botament M 29 HP joustavalla flow bed -liimalla, ei vain aulassa ja ruokasalissa, vaan myös ruskean ja harmaan sävyt Savuttomia huoneita.
Optimaalisena lisäyksenä lattialaattojen M 29 HP:n lisäksi seinien laatoille käytettiin M 21 HP:tä. Ilmavirtausteknologiansa ansiosta ohut ja keskikerroksinen liima on erityisen helppo ja sileä käyttää. Multifuge Diamondia käytettiin koko hotellissa injektointiin. Sen kermainen koostumus teki siitä erityisen helpon käyttää kaikkialla hotellissa.
Sisustuksen optimaalisen suojaamiseksi kosteudelta Botamentin AE-tiiviste- ja irrotuskalvoa käytettiin liimatiivisteenä.
Kemiallisen hyökkäyksen kestävyyden ansiosta AE-tiivistys- ja irrotuskalvoa ei voitu käyttää vain seinien laattojen alla, lattialla ja suihkuissa, vaan sitä käytettiin myös hotellin keittiössä.
Kaiken kaikkiaan se oli hieno projekti upealla lopputuloksella!
Olemme erittäin iloisia luottamuksesta, jonka Hotel Füssenin omistaja Albin Akcay on osoittanut Botamentille, ja kiitos paljon hyvästä yhteistyöstä!