Kuntosali, K572

Botament Rollkleber K572 läpäisee välienselvittelyn 50 kuntosalilla

Huippukunnossa Huippusuoritus

Mikään ei ole mahdotonta Heinrich Schmid (HS) Groupin Essen-Südin aluejohtajalle Jörg Hüppmeierille. Monien eri toimialojen ketjuyritysten myymäläkalustukseen erikoistuneena vain paras riittää hänen asiakkailleen ja työntekijöilleen. Maalaus-, kipsilevy- ja lattiapinnoitustyöt yhdestä lähteestä hän suunnittelee hyvän olon tiloja, jotka tekevät brändiviestistä konkreettisia. Hänen menestysreseptinsä perustuu kolmeen rakennuspalikkoon: asiakkaan tunnistamiseen, hyviin, motivoituneisiin työntekijöihin ja laadukkaisiin merkkituotteisiin käsittelyn aikana. Hänelle Botament-rullaliima K572 on avainasemassa PVC-designlattioiden laajamittaisessa asennuksessa. Koska se pitää lupauksensa – jopa vaikeimmissa olosuhteissa. Esimerkiksi kaikissa tähän mennessä 50 FitX-studiossa, joissa PVC-designlattian – ja siten myös liiman – on todistettava vahvuutensa kellon ympäri.

Euroopan johtava maalausyritys Heinrich Schmid, jolla on noin 4 200 työntekijää ja yli 100 konttoria, on julkisivujen, sisustussuunnittelun ja rakennusten korjausrakentamisen täyden valikoiman toimittaja. Yksittäiset toimipaikat ja alueet toimivat itsenäisinä yhtiöinä. Samoin Jörg Hüppmeier 50 vakituisen työntekijänsä kanssa Essen-Südin toimipisteessä, jossa hän on rakentanut vaativan asiakaskunnan ketjuyrityksistä. Hän suunnittelee myymälöitä ympäri Saksaa asiakkaille, kuten Enterpriselle, Ernstingin perheelle, Europcarille, FitX:lle, Kampsille, Vodafonelle ja Zerolle. Huippulaadulla, maksimaalisella palvelulla ja ehdottomalla aikataulujen noudattamisella hänen yrityksensä antaa heidän rakennusosastonsa arkkitehdeille ja suunnittelijoille takuun siitä, että hänen hyvin koordinoitu tiiminsä täyttää heidän korkeat odotuksensa jokaisen kohteen kanssa yhtä hyvin. Siksi FitX-kuntoketju luottaa Jörg Hüppmeieriin ja hänen asiantuntijatiimiinsä kaikissa studioissaan. Saksan kolmanneksi suurin kuntosalioperaattori on kasvanut pysäyttämättä perustamisestaan ​​vuonna 2009. Vuoden 2018 loppuun mennessä on suunniteltu 100 studiota eri puolille Saksaa. Ensiluokkaisen valikoiman voima- ja kestävyysharjoituksia ja laajaa kurssivalikoimaa FitX asettaa standardit kuntoalan nopeasti kasvavalle alennussegmentille. Edulliset hinnat, ympärivuotiset aukioloajat ja viehättävästi suunniteltu aluekonsepti seitsemällä eri koulutusalueella ovat syyt yrityksen valtavaan menestykseen. Muutaman viikon välein uusi studio avaa ovensa jossain Saksassa erinomaisilla paikoilla – viimeksi 50. studio Limbecker Platzilla Essenissä.

Mahdottomasta tulee mahdollista
Kaikissa kaupoissa on yleensä vain kahdeksasta kymmeneen viikkoa FitX:n aina erittäin monimutkaiseen muunnostyöhön. Määräaikapaineet, työmaan epävarmuustekijät ja jatkuvan korkean laadun vaatimus kuvaavat HS-tiimin arkea. Jörg Hüppmeier käyttää näin ollen lähes yksinomaan BOTAFLOOR-tuotteita FitX:ssä noin 2 500 neliömetrin lattiapintojen työstössä. ”He tikittävät kuten mekin”, hän kehuu bottropista korkealaatuista asennusmateriaalien toimittajaa. ”Materiaalit ja hinta ovat kohdallaan ja ne tarjoavat hyvää palvelua.” Hän on myös täynnä kiitosta vastuullisesta myyntiedustajasta, joka on aina yrityksensä käytettävissä ja tekee mahdottomalta näyttävän aina mahdolliseksi. Yhdessä Bottrop-rakennuskemikaalien asiantuntijoiden kanssa on jo kehitetty useita asiakaskohtaisia ​​ratkaisuja, kuten äärimmäisiä säiliökokoja tai ruiskutettava pohjamaali FitX-studioissa käytettäväksi. Muunnoksissa on vakiona 15-80 tonnia täyteainetta kuntostudiota kohden, samoin kuin suuret määrät crack-hartsia R 820 – ”ainoa ilman niittejä”, Jörg Hüppmeierin mukaan – tai kiihdytin. Yhdessä BOTAFLOORin kanssa hän hallitsee nämä haasteet uusilla säiliömuodoilla tai koostumuksilla. Hänen työntekijänsä voivat täyttää trukin avulla täyteaineen isosta pakkauksesta sekoituskoneeseen tai ruiskuttaa pohjamaalin. Tämä vähentää merkittävästi heidän fyysistä rasitusta, säästää aikaa ja jopa parantaa työn homogeenisuutta.

Ole varma liimaaessasi
Noin 1,5 vuoden ajan HS-tiimi on käyttänyt BOTAFLOOR-teliliimaa K 572 1 500 neliömetrin PVC-designlankkujen asentamiseen FitX:ssä. Muiden toimittajien telakiinnitysten huonojen kokemusten jälkeen Jörg Hüppmeier oli itse asiassa hyvin skeptinen sen suhteen, kestikö BOTAFLOOR-telaliima todella kovan testin. Lopuksi FitX:n ylivoimaisesti suurin lattiapinta-ala on päällystetty PVC-designlankuilla. Huono liimausteho vaikuttaisi koko toimintaan ja aiheuttaisi vastaavia vahingonkorvausvaatimuksia. Bottrop-laboratoriossa tehdyt yhteiskiinnitystestit kuitenkin vakuuttivat hänet BOTAFLOOR-telaliiman K 572 korkeasta suorituskyvystä. ”Liittymiskäyttäytyminen on yhtä hyvä kuin aiemmin käytetyllä BOTAFLOORin märkäliimalla. Roll-on liima on myös paljon helpompi ja nopeampi työstää”, sanoo Jörg Hüppmeier. Ei ihme, sillä K 572 on markkinoiden ainoa rullaliima, joka täyttää DIN EN 14259 -liimastandardin vaatimukset kuoriutumis- ja leikkauslujuudesta. Näin se takaa, että laadukkaat PVC-designpäällysteet kestävät raskaiden kuntolaitteiden aiheuttaman pitkäaikaisen rasituksen – ilman mittamuutoksia, kuoppia tai rakojen muodostumista. Kolmen tunnin asennusajan ansiosta asentaja voi myös rullata suuria alueita BOTAFLOOR Roll Adhesive K 572:lla ja asettaa PVC-laudat lattiapäällysteen päälle. Tämä ei ainoastaan ​​optimoi laskemisen suorituskykyä, vaan myös hyödyttää yleistä edistymistä rakennustyömaalla. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, työ seistessä suojaa työntekijöiden polvia ja selkää. Toisin kuin märkäliimot, jotka levitetään hammaslastalla, liimaurat ja myöhemmät painaumat ovat menneisyyttä. Liuotteeton ja erittäin vähäpäästöinen EMICODE EC1 -standardin mukaisesti, yleisen rakennusviranomaisen abZ- ja Blue Angel -hyväksynnällä esimerkillisistä ympäristö- ja terveysominaisuuksista, BOTAFLOOR K 572 -rullaliima tarjoaa jatkuvasti huippusuorituskykyä. HS-tiimi on näin ollen tyytyväinen BOTAFLOORin uusimpaan tuotteeseen. Koska FitX:ssä paitsi asiakkaat, myös lattiapinnat ovat aina hyvässä kunnossa.