Modernisointi Condo, K572

KUVAUSTIEDOT

Lattiatekniikka K572

Vain suorituskyky lasketaan
BOTAMENT-rullaliima K572 vakuuttaa koko linjan

Ajattele aina asiakkaan näkökulmasta! Hamelinissa toimivan Benze Floor Coveringsin toimitusjohtaja Hans-Joachim Benze tiivistää yrityksensä menestyksen salaisuuden tähän yksinkertaiseen yhteiseen nimittäjään. Optimaalinen neuvonta, huipputuotteet ja laadukas toteutus ovat perusta viimeisten 40 vuoden aikana kasvaneelle luottamukselle perheyritystä kohtaan. Jotta tämä vaatimus voidaan aina täyttää, lattiapäällysteiden erikoismarkkinat ovat myös riippuvaisia ​​toimittajistaan ​​ja heidän jatkuvasti korkeasta tuotelaadustaan. Tästä syystä Benze luottaa lähes yksinomaan Botamentiin asennusmateriaaleissa. K572-rullaliimalla on keskeinen rooli näissä ammattilaisille tarkoitetuissa tuotteissa: koska se on todistetusti kestänyt asetettaessa PVC-designlattioita suurille alueille ja sen lisäksi todella saa työnsä tehtyä rakennustyömaalla. Näin on myös Hildesheimin Kursawe-Baun kiinteistössä: kerrostalon kahdessa kerroksessa K572-rullaliima osoitti, mistä se oli tehty.

Kestävyys on Benzen lattiapäällysteiden etusijalla: koska vain tyytyväiset asiakkaat palaavat ja suosittelevat yritystä puhtaalla omallatunnolla. Toisessa sukupolvessaan oleva perheyritys on sitoutunut palveluun alusta alkaen: Hyvä neuvonta on ratkaiseva ensimmäinen askel, jotta lopputulos todella vastaa asiakkaan vaatimuksia. Huipputuotteet, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös täyttävät korkeat ympäristö- ja terveysvaatimukset, lisäävät myös asiakastyytyväisyyttä. Esimerkiksi Benze käyttää asennustuotteissa vain liuotinvapaita ja erittäin vähäpäästöisiä tuotteita Blue Angelin kanssa – useimmissa tapauksissa modulaarisesta Botament-tuotejärjestelmästä. ”Se on todella hienoa”, Joachim Benze kehuu. PVC-designlattioiden osalta hän käsittelee vain päällysteitä, jotka eivät sisällä ftalaatteja sisältäviä pehmitteitä. Oman työnsä korkealla laadulla 13 työntekijän erikoisyritys toteuttaa yksityis- ja liikerakentamista suunnilleen yhtä suuressa suhteessa. Hamelinin Kursawe-Bau tietää, mitä Benze heille on, ja tilasi siksi perheyrityksen suunnittelemaan 1900-luvun alussa rakennetun kerrostalon lattian. Vain muutaman minuutin päässä Hildesheimin keskustasta ja yliopistosta sijaitseva jugendtalo on täysin kunnostettu ja muutettu kahden osapuolen talosta neljäksi hienostuneeksi asunnoksi. Asiakas valitsi PVC-designlattian aidolla puun ilmeellä sopimaan korkeisiin huoneisiin, joissa on arkkitehtoniselle tyylille tyypillisiä suuria ikkunoita. Tämän laadukkaan vaikutuksen edellytyksenä on kuitenkin ammattimainen lattian valmistelu ja asennus.

Riippuu liimasta
Jokainen kiinteistön neljästä kerroksesta on kooltaan yli 156 neliömetriä erikokoisilla osa-alueilla. Hans-Joachim Benze asetti lattiat peräkkäin kahteen kerrokseen. Koska alkuperäinen lattia oli erittäin huonossa kunnossa, omistaja ruuvattiin ensin lastulevy. Benzen asennustiimi pohjasi tämän lattian Botament Universal Primer G110:llä. Botament S910 -vahvistuskuituja lisättiin Botament A220 tasoitusmassaan 20 mm:iin asti. ”Tekkinä on sitten oikeanlainen liima”, korostaa Hans-Joachim Benze herkän designlattian suhteen, joka vaatii erittäin tasaisen alustan. Kaiken lisäksi kustantajilla oli tämän hankkeen aika loppumassa, koska asunnot oli jo vuokrattu. Siksi Benze-tiimi luotti jälleen Botamentin K572-rullaliimaan. ”Se ei ole ainoa roll-on liima”, selittää Hans-Joachim Benze, ”mutta se on ainoa tehokas.”

Skeptisyys muuttui innostukseksi
Lattia-ammattilainen tietää mistä puhuu, sillä hän oli aiemmin testannut erilaisia ​​rullakiinnityksiä. Tätä varten tarvittava lisäpohjustus ja edelleen epätyydyttävä liimauskyky olivat itse asiassa vahvistaneet hänen päätöstään olla käyttämättä tällaisia ​​roll-up-tuotteita. Mutta Botament onnistui vakuuttamaan ”palaneen lapsen” päinvastaisesta: ”He antoivat minulle ämpärin sitä ja laittoivat sovellusinsinöörin sivuun, jotta voisin testata sitä.” Tulos puhui puolestaan: ”Se todella toimi!”. Rullaliiman K572 tarttuvuus vastasi aiemmin käytetyn märkäliiman tarttuvuutta. Ei ole sattumaa, että se on markkinoiden ainoa roll-on-liima, joka täyttää DIN EN 14259 -liimastandardin vaatimukset kuoriutumis- ja leikkauslujuudesta. Tämän seurauksena K572 takaa, että vaativatkin designlattiat kestävät tulevaisuuden kuormituksia pitkällä aikavälillä – ilman mittamuutoksia, koloja tai rakoja. ”Rullaliima on hieman kalliimpaa kuin märkä liima, mutta se toimii loistavasti suurille alueille ja aikakriittisiin tehtäviin”, oli Hans-Joachim Benzen johtopäätös useiden testien jälkeen. Siksi hän päätti: ”Teemme aina näin tästä eteenpäin.” Koska luotettavan liimauskäyttäytymisen lisäksi K572 tarjoaa hänen näkökulmastaan ​​muita ratkaisevia etuja: ”Säästät todella aikaa ja rahaa suurilla alueilla.” Toisin kuin märkäliimat, joilla asentaja työskentelee metri metriltä, ​​rullaliima K572 voidaan rullata laajalle alueelle seisten. Tämän tekee mahdolliseksi pitkä, kolmen tunnin liotusaika. Koska päällyste voidaan kuormata heti asennuksen jälkeen, lankut voidaan laskea kokonaan jo 30 minuutin kuivumisajan jälkeen. Jos levy ei ole oikea ensimmäisellä kerralla, voit helposti poimia sen ja laittaa sen takaisin.

Nopea, turvallinen ja mukava
”Näin teemme 150 neliömetriä päivässä”, sanoo Hans-Joachim Benze. ”Et voi tehdä sitä tavallisella liimalla. Tarvitsen kaksi tai jopa kolme kertaa enemmän aikaa.” K572 roll-on -liima kannattaa: työmaa valmistuu nopeammin ja tiimi voi aloittaa jatkotyön aikaisemmin. ”Lisäksi minun ei tarvitse pelätä, että jotain meni pieleen”, lisää Benze. Koska toisin kuin märkäliimoissa, jotka levitetään lovilastalla, rullaliimassa K572 ei ole liimauria, mikä voi aiheuttaa rumia jälkiä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, työ seistessä suojaa työntekijöiden polvia ja selkää. Hän pitää yhteistyötä valmistajan kanssa positiivisena: ”Botament ja K572 roll-on -liima ovat paljon edellä”, sanoo Hans-Joachim Benze. ”Koska he pitävät lupauksensa.” Vakaumuksestaan ​​hän siksi luottaa tähän menestyvään kaksikkoon myös tulevissa projekteissa.