Kylpyhuoneen uusinta

KUVAUSTIEDOT

Remontoitu kylpyhuone vanhassa rakennuksessa

Koolla ei ole väliä:
Hyvinvoinnin keidas pienessä kylpyhuoneessa

Tuskin mikään muu huone saa tällä hetkellä yhtä paljon huomiota kuin kylpyhuone. Ei ihme, loppujen lopuksi se on kehittynyt viime vuosina yhä enemmän puhtaasti toimivasta tilasta hyvinvoinnin, rentoutumisen ja puhtaan elämänlaadun paikaksi.

Mutta vaikka aikakauslehdissä ja luetteloissa moderniin asumiseen tarkoitettu kylpyhuone esitetään usein laajana alueena, jolla on ylelliset mitat, todellisuus on yleensä toinen: Ipsos-instituutin tutkimuksen mukaan saksalaisen kylpyhuoneen keskikoko on vain 7,80 neliömetriä. Saksassa runsas kolmasosa kylpyhuoneista on jopa alle kuusi neliömetriä.

Kaikkien unelmien loppu? Ei: Jopa pienissä kylpyhuoneissa sinun ei tarvitse tulla ilman kauneutta ja mukavuutta, kuten Botament todistaa. Bottrop-pohjainen järjestelmärakennusmateriaalien asiantuntija tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia tuoteratkaisuja kosteiden ja märkien tilojen suunnitteluun, saneeraukseen ja modernisointiin.

Näitä ovat Botament-rakennuslevyt, jotka soveltuvat useille alustoille, kuten kipsille, laatoille, nastakehyksille ja maalipinnoille, ja joita on saatavana useissa eri kokoisissa ja paksuisissa olosuhteissa. Lisäksi Botament tarjoaa valikoiman erilaisia ​​suihkulautoja, joissa on integroitu kaltevuus. Molempien tuotteiden vesitiiviys on testattu ETAG 022:n mukaisesti ja ne voidaan sovittaa yksitellen lähes mihin tahansa huonekokoon ja -geometriaan. Ne eivät vain saa pisteitä teknisillä ominaisuuksillaan, vaan myös kevyellä painollaan ja helpolla käsittelyllä. Ne voidaan asentaa nopeasti ja helposti ja ne voidaan laatoittaa välittömästi – ja se on lattian tasolla ja esteetön. Lisäksi käytettäessä ETAG-sertifioitua botament-järjestelmää kosteisiin ja kosteisiin tiloihin on olemassa Euroopan laajuisesti hyväksytyn ja valvotun kokonaisratkaisun täysi turvallisuus.

Älä siis pelkää pieniä huoneita: Oikealla järjestelmällä kaiken kokoiset kosteat ja märät huoneet voidaan esittää turvallisesti, tehokkaasti ja edullisesti uutena hyvinvoinnin keitaana lähes rajattomilla suunnitteluvaihtoehdoilla.