1600-luvulta peräisin olevan rakennuksen peruskorjaus.

KUVAUSTIEDOT

Ydinremontti MS10:llä

Täällä asiakasvaiheessamme 8 + GmbH:lla on suojeltu talo 1600-luvulta. ydin remontoitu. Aiemmin tehty rakennuksen tiivistys ei riittänyt estämään seinien kastumista, joten lisätoimenpiteitä tarvittiin tässä. Saavuttaakseen parhaan mahdollisen suojan kosteutta vastaan, Düsseldorfin yritys päätti asentaa seuraavan vaakasuoran esteen. Valinta osui Botament Renovation MS10:een.

Ennen injektiovoiteen levittämistä sisäseinien hauraat liitokset kaavittiin pois. Maksimaalisen turvallisuuden saavuttamiseksi vaakasuoran reiät porattiin kahdessa rivissä poikkileikkaukseltaan – Renovation MS10 ruiskutettiin siksi tähän vain 5 cm:n reiän etäisyydellä. Ruiskutuksen jälkeen käsityöläinen tiivisti porausreiät ja kaavitut saumat Botament M35 -multilaastilla.

Vaakakaiteen onnistuneen asennuksen jälkeen rakennusyhtiö päätti käyttää Botamentia myös kylpyhuoneen vesieristykseen. Seinäalueella käytettiin yksikomponenttista hybridivedeneristystä Botament MULTIPROOF. Koska vinyylilattiaa ei ollut tarkoitus asentaa vain oleskelutiloihin, vaan myös märkätiloihin, kylpyhuoneen lattia tiivistettiin ja tasoitettiin Botament RA170 -reaktiotiivisteellä. Ensin levitettiin epoksihartsipohjamaali Botament E120. Seinäliitännät tehtiin Botament SB78:lla ja tarvikkeilla ja liimattiin RA170:llä. Kun nestemäinen vesieristys on levitetty RA170:llä, LVT-lattiapäällyste voidaan liimata Botament M440:llä.
Rakennuksen asuintiloissa designlattia on tehty Botament K550:llä.